MENU

Portret_HM

Onder mijn eigen naam Hanneke Meewis ontwerp en creëer ik als freelance grafisch ontwerpster eigenzinnige, creatieve, kleurrijke, detailvolle en onderscheidende grafische ontwerpen en illustraties.

In 2011 haalde ik vol trots mijn HAVO diploma. In het daaropvolgende studiejaar studeerde ik op de opleiding Industrieel Product Ontwerpen. Aangezien deze opleiding perfect paste bij mijn hiervoor gaande profiel op de HAVO (natuur & techniek). Echter, als technisch meisje op zo’n grote hogeschool, was ik niet op mijn plaats. Daarom stopte ik na een jaar met deze opleiding. Jammer, maar nu is het tijd om mijn hart te volgen, dacht ik. 

In 2012 schreef ik mij in op de opleiding Grafische Vormgeving op het Cibap te Zwolle en na een versnelde opleiding en twee geslaagde stages ontving ik in 2015 mijn diploma en schreef ik mij in bij de KvK.

Meer weten over bijvoorbeeld mijn cv, portfolio, interesses of werkwijze? Volg mij via social media of neem gerust contact met mij op!

DISCLAIMER Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van mij, Hanneke.